Menu
Your Cart

ПОСТЕЛКИ

Килимче за баня с флорален дизайн - 1 бройРазмер: моля изберете от падащото менюЛатексова подложка против плъзгане;Без косъм;Кадифен завършек;Антибактериален;Антистатичен;Антиалергичен;Не задържа петна;Защитен от прах и лесен за почистване;Благодарение на своята водоотблъскваща функция, петната..
21.00 лв.
Плюшено килимче за баняРазмер:  50/70 см  Перете на 30 градуса в пералняНе използвайте белина.Не сушете в сушилня.Химическо чистене не е възможно.Закачете на сухо, без да извивате...
23.00 лв.
50/70 см КИЛИМЧЕ ЗА КЪСМЕТ, синьо око - ПОСТЕЛКА 50/70 см КИЛИМЧЕ ЗА КЪСМЕТ, синьо око - ПОСТЕЛКА
-20 %
Нетъкан КИЛИМ с дигитален принт без косъм с подложка против плъзгане отдолу и кадифен завършек отгоре.*Имаме размери в наличност и размери, които се изработват по поръчка. Времето за изработка е 15 - 20 работни дни.  Моля изберете размер от менюто.Латексова подложка против плъзгане;Бе..
15.20 лв. 19.00 лв.
Постелка - може да се използва във всички помещения в дома, дори в банятаРазмер:  50/70 см Латексова подложка против плъзгане;Без косъм;Кадифен завършек;Антибактериален;Антистатичен;Антиалергичен;Не задържа петна;Защитен от прах и лесен за почистване;Благодарение на своята водоотблъскваща ..
19.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)